Ημίξερα προϊόντα

Ημίξερα προϊόντα

Η πρωτοποριακή διαδικασία ξήρανσης που εφαρμόζεται,  διατηρεί αναλλοίωτη την γεύση των φρούτων αφού τα προϊόντα  κρατούν μεγαλύτερο ποσοστό της υγρασίας τους από ότι η  συμβατική μέθοδος της αποξήρανσης.  Μπορούν έτσι και χρησιμοποιηθούν αυτούσια στη μαγειρική  ή ζαχαροπλαστική χωρίς να χρειάζεται η προσθήκη  κάποιου υγρού για να μαλακώσουν.    Η διαδικασία της ξήρανσης διαρκεί διπλάσιο χρόνο από  την συμβατική μέθοδο αποξήρανσης, ελέγχεται σε όλα...

Διαβάστε περισσότερα
ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΙΡΟΠΙ

Το σιρόπι αγαύης βγαίνει κατευθείαν από τον πυρήνα του κακτοειδούς φυτού Αγαύη, ενός φυτού που ζει και ευδοκιμεί στο Μεξικό (από το ίδιο φυτό παρασκευάζεται και η τεκίλα). Τα βασικά πλεονεκτήματά του, εκτός από τη γλυκαντική του ιδιότητα, είναι ότι διαθέτει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (11 - 19), δεν αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα όπως η ζάχαρη και δεν...

Διαβάστε περισσότερα