Η πρωτοποριακή διαδικασία ξήρανσης που εφαρμόζεται,  διατηρεί αναλλοίωτη την γεύση των φρούτων αφού τα προϊόντα  κρατούν μεγαλύτερο ποσοστό της υγρασίας τους από ότι η  συμβατική μέθοδος της αποξήρανσης. 

Μπορούν έτσι και χρησιμοποιηθούν αυτούσια στη μαγειρική  ή ζαχαροπλαστική χωρίς να χρειάζεται η προσθήκη  κάποιου υγρού για να μαλακώσουν. 
 
Η διαδικασία της ξήρανσης διαρκεί διπλάσιο χρόνο από  την συμβατική μέθοδο αποξήρανσης, ελέγχεται σε όλα  τα στάδια από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διατηρώντας έτσι  όλα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων.   Επιπλέον, κατά τη διαδικασία της ξήρανσης δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικές ουσίες και συντηρητικά ενώ η συσκευασία παστεριώνεται ούτως ώστε να καταστρέφονται με τον πλέον υγιεινό τρόπο οι παθογόνοι μικροοργανισμοί. 
 
Μπορείτε να απολαμβάνετε έτσι εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά προϊόντα τα οποία προέρχονται κατευθείαν από την Ελληνική γη, στην πιο αγνή τους μορφή. Δοκιμάστε σήμερα λαχταριστές ντομάτες στα κοκκινιστά, στις σάλτσες ή σαν ελαφρύ γεύμα συνοδεύοντας με παξιμάδια, κατίκι και ελιές. Προσθέστε τις ροδέλες μήλων στα γλυκά σας ή απολαύστε τα ως υγιεινό σνακ.