1. Βερύκοκα: Καλλιεργούμε  6 ποικιλίες Περίοδος  συγκομιδής και διάθεσης από 18 Μαΐου έως 30 Ιουλίου.
2. Ροδάκινα: Καλλιεργούμε 2 ποικιλίες ροδάκινα. Περίοδος συγκομιδής διάθεσης από 25 Μαΐου έως 30 Ιουνίου
3. Νεκταρίνια: Περίοδος συγκομιδής από 1 Ιουνίου έως 30.
4. Ρόδια: Καλλιεργούμε 3 ποικιλίες  Περίοδος συγκομιδής και διάθεσης από 05 Οκτωβρίου –τέλη Δεκεμβρίου
5. Πορτοκάλια: Καλλιεργούμε 1 ποικιλία διαθέσιμα από 25 Οκτώμβρη έως τέλη Ιανουαρίου
6. Κυδώνια: καλλιεργούμε 1 ποικιλία περιορισμένη ποσότητα που χρησιμοποιείτε περισσότερο για την παρασκευή γλυκών και μαρμελάδων περίοδος συγκομιδής και διάθεσης 10 Νοεμβρίου έως τέλη Δεκεμβρίου
7. Λεμόνια: Καλλιεργούμε 2 ποικιλίες σε περιορισμένη ποσότητα όπου χρησιμοποιείτε για την παρασκευή μαρμελάδων
8. Ντομάτα: καλλιεργούμε 1 ποικιλία αποκλειστικά για την παραγωγή ημίξηρης ντομάτας. Περίοδος συγκομιδής 25 Ιουλίου 
 

Νεκταρίνι

 
Τα νεκταρίνια ήταν γνωστά  στον ελληνικό χώρο από την Ελληνιστική περιοδο πού άρχισε μετά τον θάνατο του Μ. Αλέξανδρου. Tο όνομα του νεκταρίνι είναι από το νέκταρ των Ολύμπιων Θεών λόγω του ωραίου χρώματος αλλά και τις πλούσιας γεύσης του. Τα νεκταρίνια  είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών βιταμινών Α και C και μετάλλων
 
 

Κυδώνι

 
Το Κυδώνι ή αλλιώς Cydonia oblonga έχει καταγωγή από τις περιοχές του Καυκάσου και από πολλούς θεωρείται ως ο αρχαιότερος πρόγονος του μήλου και του αχλαδιού και αναφέρετε και ως χρυσόμηλο του Πάρη γιατί το έδωσε στην ως δώρο για την Ωραία Ελένη. Το κυδώνι συνδέεται μυθολογικά με την θεά Αφροδίτη και είναι ο καρπός του έρωτα και της ομορφιάς. 
 
 

 

Βερίκοκο

Ο καρπός είναι σαρκώδης, σφαιρικός, με αυλακωτή κοιλιακή ραφή. Ο πυρήνας (κουκούτσι) είναι ξυλώδης και στο εσωτερικό του περιέχει 1 – 2 σπόρια με πικρή γεύση που μοιάζουν με αμύγδαλα και χρησιμοποιούνται στην φαρμακοποιία. Το σαρκώδες και χυμώδες περικάρπιο είναι εύγευστο, γλυκό και έχει χρώμα πορτοκαλοκίτρινο.
 
 
 

Ρόδι

Το ρόδι είναι ο ιερός καρπός των ελευσίνιων μυστηρίων της Βουδιστικής Θεολογίας των αρχαίων αιγυπτιακών μυστηρίων  ιερός συμβολισμός στο ναό του Σολομώντος και στο άσμα ασμάτων. Έχει συνδεθεί με την αθανασία την γονιμότητα την μυστική γνώση και την καλοτυχία. Ανακαλύψτε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες  A,C,E και φυλλικο οξύ, σε μέταλλα σίδηρο , κάλιο και αντιοξειδωτικές ουσίες.

 

Ροδάκινο

 
Το ροδάκινο είναι ο καρπός της ροδακινιάς, έχει σφαιρικό ή ωοειδές σχήμα, ραφή στη ράχη και χνουδωτή ή λεία φλούδα ανάλογα με την ποικιλία του. Η σάρκα του είναι χυμώδης και αρωματική, με γλυκιά και υπόξινη γεύση. Ο πυρήνας του (κουκούτσι) είναι μεγάλος και κόκκινος κι εμφανίζει πολλές αυλακώσεις.
 
 
 

Πορτοκάλι

Το πορτοκάλι έχει γλυκιά ή γλυκόξινη γεύση και είναι λιγότερο ή περισσότερο αρωματικό ανάλογα με την ποικιλία και την ποιότητα. Κάποια ελαφριά πικρή γεύση που παρατηρείται μερικές φορές οφείλεται σε ποσότητα αιθέριου ελαίου που έχει εισχωρήσει στη σάρκα.
 
 
 
 

Λεμόνι

 
Η ονομασία "λεμόνι" προέρχεται από την περσική λέξη (لیمو Limu), η οποία είναι συγγενική με τη σανσκριτική λέξη nimbuka. Λεμονιές καλλιεργήθηκαν στη Γένοβα στα μέσα του 15ου αιώνα και εμφανίστηκαν στις Αζόρες το 1494. Πρόσφατες έρευνες έχουν επισημάνει λεμόνια στα ερείπια της Πομπηίας. Τα λεμόνια χρησιμοποιήθηκαν παλιά από το Ναυτικό για την καταπολέμηση του σκορβούτου, καθώς παρείχαν μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C.