Τι χρειαζόμαστε:
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. baking powder
λίγο αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
λίγο γαρύφαλο, λίγο μοσχοκάρυδο
1 κούπα λάδι
1/2 κούπα γάλα
3 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
3 ροδάκινα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
Στα γρήγορα
Πώς το κάνουμε:
Σε λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το αλάτι. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
Σε πιο μικρή λεκάνη χτυπάμε τα αυγά με ένα αυγογδάρτη και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λάδι και το γάλα. Χτυπάμε τα υλικά να ενωθούν.
Ρίχνουμε τα υγρά υλικά στη λεκάνη με το αλεύρι και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε τα ροδάκινα.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα για μάφινς και μοιράζουμε τη ζύμη μας χρησιμοποιώντας για ευκολία ένα κουτάλι παγωτού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170oC για περίπου μισή ώρα ή μέχρι να δούμε ότι ψήθηκαν.