Ανακατεύουμε τα ροδάκινα, τις σταφίδες, την κανέλα, την 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη, το αλεύρι και τις σταφίδες.
Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, την καστανή ζάχαρη, τη φρυγανιά και 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική.
Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας και το αλευρώνουμε ελαφρά.
Χτυπάμε το αβγό με 1 κ.σ. νερό και αλείφουμε την εσωτερική επιφάνεια της σφολιάτας.
Ρίχνουμε το μείγμα από τα καρύδια, την καστανή ζάχαρη, τη φρυγανιά και την κρυσταλλική ζάχαρη, ώστε να πάει στα 2/3 της σφολιάτας για μείνει χώρος όταν θα την τυλίξουμε για να κλείσει.
Ρίχνουμε το μείγμα με τα φρούτα στο πρώτο 1/3 της σφολιάτας.
Τυλίγουμε σε ρολό και πατάμε για να κλείσει καλά.
Βάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και χαράζουμε παράλληλα την επιφάνεια της σφολιάτας.
Αλείφουμε με αβγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά.
υλικά
1,5 φλ. ροδάκινα κομμένα σε λεπτές φέτες ή κομματάκια
1/2 κ.γ. κανέλα
2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. αλεύρι
1/4 φλ. σταφίδες
1/4 φλ. καρύδια τριμμένα
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη