Ροδίζετε 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτετε 2 κρεμμύδια σε φέτες και 2 καρότα σε ροδέλες. Συνεχίζετε το σοτάρισμα και σβήνετε με το χυμό 1/2 πορτοκαλιού. Προσθέτετε πιπέρι, 3 καρφάκια γαρίφαλο, 1 ξυλάκι κανέλας, αλάτι, 1/2 ποτηράκι κρασί και 1 ποτήρι βραστό νερό. Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτετε 1/2 κιλό βερίκοκα κομμένα στη μέση, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι μέλι και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.